fra kr. 257

Jeg bliver aldrig træt af at lede efter gode hoteltilbud fra Berlin. Og dette 4-stjernet hotel i byen er i særdeleshed et af de gode steder!

Tilbuddet inkluderer 1-3 nætter på 4-stjernet hotel i Berlin inkl. morgenmadsbuffet samt fri adgang til wellness-område og fitnesscenter, prisen er fra 257,- pr. person pr. nat.

I den tyske hovedstad står oplevelserne i kø og venter på dig. Der sker altid noget i Berlin, så det er ikke overraskende, at den tyske hovedstad er en af de mest populære storbyer i Europa at rejse til. Uanset om du tager afsted for at opleve historiske seværdigheder, det vilde natteliv eller shoppe, så er en weekendtur i Berlin en god ide.

Da der er en masse ting at opleve og opdage, har jeg samlet nogle tips, der sikrer fantastiske dage i byen. Med disse kan du både se de vigtigste seværdigheder og nyde byens stemning. Se dem i artiklen: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad‘.

Bo billigt på 4-stjernet hotel i Berlin

Hvis et ophold på 4-stjernet hotel i Berlin lyder som en god idé, så klik forbi Travelcircus.dk. Du må endelig ikke lade dig afskrække af, at sitet er på engelsk. Priserne er i danske kroner, og det er ganske ligetil at bestille et ophold.

I bor på centrovital Berlin, der ligger på Neuendorferstraße i Berlin Spandau. Her er der gode forbindelser til det offentlige transportsystem, så du er bare en kort tur væk fra alle seværdighederne i Berlins centrum.

I kan se frem til et par dage, hvor afslapning er i højsædet, og når I er trætte efter en dag med oplevelser og sightseeing, så kan I nyde den storslåede spa. Du kan dykke ned i den 25 meter lange swimmingpool, deltage i aqua-fitness eller besøge saunaen på tagterrassen. For alle sportsfans tilbyder hotellet et topmoderne fitnesscenter, så du ikke går glip af din træning under dit ophold i Berlin. På hotellet finder I også restauranten`Kochkunst ‘. Opholdet er inklusiv morgenmadsbuffet, som I indtager her.

berlin

 • 4-stjernet hotel i Berlin 
  • Rejselængde: 1-3 nætter
  • Hotel: centrovital Berlin
  • Bedømmelse85/100 på Trivago
  • Beliggenhed: Neuendorferstraße i Berlin Spandau
  • Pension: Inkl. morgenmadsbuffet
  • Adgang til wellnessområde og fitnesscenter
  • Pris: Fra 257,- pr. person pr. nat 

 

 

 

deal-screenshot

berlin-travel-screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning