fra kr. 768

Historiske seværdigheder, er farverigt natteliv og shopping i verdensklasse – Berlin kan klare det hele! Byen, der kun ligger 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse er den perfekte destination for en kør-selv-weekend, og med dette hoteltilbud i april på 4-stjernet hotel i Berlin, så er der absolut ingen grund til ikke at komme afsted.

I bor på Best Western Plus Amedia Berlin Kurfürstendamm, der er placeret i hjertet af den tyske hovedstad. 

Berlin byder på massevis af oplevelser og attraktioner, og jeg har samlet mine bedste tips til byen i denne artikel: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad‘.

Bo på billigt 4-stjernet hotel i Berlin i april

Hoteltilbuddet finder du på Trivago.dk. I bliver indkvarteret på Best Western Plus Amedia Berlin Kurfürstendamm (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 330 anmeldelser).

Hotellet tilbyder gratis wi-fi, og alle værelser på det 4-stjernede hotel er lydisolerede og stilfuldt indrettede. De er udstyret med fladskærms-tv, gratis bestillingsfilm, skrivebord samt minibar. Der er desuden eget badeværelse med bruser. Der serveres dagligt stor morgenbuffet, og man kan også nyde andre måltider i restauranten El Dorado

Best Western Plus Amedia Hotel Berlin er placeret på Berlins populære shoppinggade Kurfürstendamm, hvor I finder masser af caféer, restauranter og butikker. Der er 1,5 kilometer til butikscentret KaDeWe.

hotel berlin

 

deal-screenshot

belin hotel