Ah, Berlin. Den tyske hovedstad har meget at byde på. Om du er til kulturelle oplevelser og underholdning eller historiske seværdigheder, så har Berlin noget for dig.

Det 4-stjernede hotel, Meliá Berlin, ligger på Friedrichstrasse lige ud til floden Spree. Halvanden km længere nede af den store gade, finder du det berømte Checkpoint Charlie. Du bor med andre ord ekstremt centralt i en af Europas mest hippe storbyer.

Hvis du vil mere om, hvad du kan opleve i Tysklands hovedstad, så kan du få mine bedste rejsetips i denne artikel:

Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad

Billigt hotel midt i Berlin

Trivago.dk har jeg fundet et super tilbud på det 4-stjernet Meliá Berlin. Fra 1. til 2. juli kan en overnatning gøres fra bare 598,- i et dobbeltværelse, det vil sige blot 299,- pr. person ved to personer. Det er langt, langt under normalpris.

Melia Berlin byder på moderne og stilfuld indretning i varme og lyse farver. Der er mulighed for værelser med udsigt til Spree også.

Du kan benytte dig af tilbudet som et kør-selv-tilbud eller finde billige flybilletter til Berlin via vores fly-finder her på siden. Flybilletter fra Kbh til Berlin t/r kan oftest gøres fra omkring 500,- Nogle gange er der vanvittige tilbud til under 100 kroner!

deal-screenshot

Capture