fra kr. 369

Berlin er en favorit blandt os danskere. Det er der ikke noget at sige til. Den charmerende storby er ikke langt væk, der er masser af seværdigheder, de kulinariske oplevelser står i kø, og der er shoppingmuligheder en masse!

Her har jeg fundet det perfekte hotel til dig: Hotel Berlin, der er placeret tæt på den fashionable Kurfürstendamm , der kan beskrives som Champs-Élysées i Berlin.

Berlin er fuld af oplevelser, og det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Derfor har jeg samlet de bedste tips og tricks til byen i artiklen: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad’.

Tilbuddet inkluderer adgang til Panorama Point, der er en af de højeste åbne terrasser i Berlin, som tilbyder en imponerende udsigt over byen. Panorama Point er absolut et af de bedste steder at være i hele Berlin. Det er beliggende på toppen af Kollhoff Tower, direkte på Potsdamer Platz. I kommer til toppen med Europas hurtigste elevator. Derudover kan I glæde jer til udstillingen ‘Views of Berlin at Potsdamer Platz’, der forklarer den begivenhedsrige historie om Potsdamer Platz, og i Panorama Café kan du få en let snack og en kold øl, mens du nyder udstillingen og udsigten.

Hotel Berlin – billigt hotel i hjertet af den tyske hovedstad

Det er på Travelcircus.dk, at du finde det favorable hoteltilbud. Lad dig ikke afskrække af, at al information er på engelsk. Prisen er i danske kroner, og sitet er nemt at navigere rundt på.

Hotel Berlin (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 2081 anmeldelser) er et 4-stjernet hotel, der er centralt beliggende i hjertet af hovedstaden. Et ideelt udgangspunkt for at opleve Berlins mange attraktioner. Shopping-centeret KaDeWe og Berlin Zoo kan nås på blot et par minutter, og du er kun en kort offentlig transporttur væk fra Brandenburger Tor, Rigsdagsbygningen, Checkpoint Charlie og East Side Gallery.

I kan vælge mellem 1-3 nætter i et enkelt eller dobbeltværelse. Værelserne er indrettet med store og komfortable senge, aircondition, kaffemaskine og testation, TV, skrivebord, lille køleskab og hårtørrer. Og der er selvfølgelig gratis wi-fi. Tilbuddet inkluderer morgenmadsbuffet samt gratis adgang til hotellets Work & Play område med fitnesscenter, sauna og afslapningsrum.

Berlin Germany Shutterstock 161067611

 

 

 

deal-screenshot

berlin
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning