Berlin er en favorit blandt os danskere, og det er der ikke noget at sige til. Den charmerende storby er ikke langt væk, der er masser af seværdigheder, de kulinariske oplevelser står i kø, og der er shoppingmuligheder en masse!

Her har jeg fundet det perfekte tilbud til dig på et billigt 5-stjernet hotel i Berlin: Hotel Palace Berlin, der er placeret tæt på den fashionable Kurfürstendamm, der kan beskrives som Champs-Élysées i Berlin.

Du finder flybilletter til Berlin på Kiwi.com. Du kan også tage det bussen som et alternativ, Flixbus. De kører også fra Aarhus med en køretur på cirka 9 timer.

Berlin er fuld af oplevelser, og det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Derfor har jeg samlet de bedste tips og tricks til byen i artiklen: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad’.

Tilbuddet inkluderer minimum 2 overnatninger for 2 personer på et 5-stjernet hotel inkl. morgenmadsbuffet samt adgang til fitness og swimmingpool. Prisen er fra 737,- pr. person ved to personer.

Billigt 5-stjernet hotel i hjertet af Berlin

Det er på Travelcircus.de, at du finde det favorable hoteltilbud. Lad dig ikke afskrække af, at al information er på engelsk. Prisen er i danske kroner, og hjemmesiden er nem at navigere rundt på, og jeg besvarer gerne spørgsmål, hvis du vil have hjælp.

Hotel Palace Berlin ligger ved siden af den berømte shoppinggade Kurfürstendamm i hjertet af Berlin, og det er kun en kort offentlig transporttur væk fra berømte seværdigher som East Side Gallery, The Holocaust Museum, Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie.

Find dine billetter til Berlins seværdigheder på Tiqets.com

På hotellet hersker en dejlig atmosfære, og I kan glæde jer til at slappe af i hotellets spa-område efter en lang dag fyldt med oplevelser og sightseeing. I den 800 m2 store wellness- og spaafdeling er der swimmingpool, jacuzzi og en finsk sauna, og det er også muligt at tilkøbe massagebehandlinger.

Opholdet er inklusiv morgenmadsbuffet, så I kan få den bedst tænkelige start på dagen.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning