fra kr. 513

Wien er en smuk rejsedestination, og med dette tilbud kommer I til at bo på 4-stjernet hotel i hjertet af byen. I bliver indkvarteret på Simm’s Hotel, der er et komfortabelt hotel, der er beliggende nær centrum i byen. Der er en metrostation blot et par minutter fra hotellet, så du har alle seværdigheder og attraktioner i Wien inden for din rækkevidde. Den historiske bymidte er en oplevelse for sig selv og sprudler med barok, middelalderarkitektur og historie rundt i alle gadehjørner. Kejserpaladset Hofburg, med tilhørende have, stråler om aftenen, som en juvel i kronen på den smukke by. Og den enorme Schonbrunner Have bærer virkelig præg af sin kejserlige oprindelser, og kan få alle til at føle sig lidt mere kongelig.

Det moderne, fire-stjernede Simm’s Hotel kombinerer på bedste vis en afslappende atmosfære og fremragende service. I kan glæde jer til en overdådig morgenmadsbuffet og en hotelbar, der er perfekt til en cocktail. Simm’s Hotel er den perfekte base for en storbyferie til Wien.

Billigt 4-stjernet hotel i hjertet af Wien

Det er på Travelcircus.dk, at I finder hoteltilbuddet.

Tilbuddet inkluderer minimum 1 nat for to personer i et Comfort Room. Værelset er indrettet med en seng, airconditioning, telefon, hårtørrer, mini-bar, radio, TV, sikkerhedsboks og gratis wi-fi. Derudover får I også et besøg på en ægte Wiener Café med i rejsen. I kan se frem til at opleve Café Sluka, der er et af de mest berømte kaffesteder i byen. Du vil få serveret en traditionel wiener melange og du kan nyde den med et stykke Sachertorte eller Apfelstrudel til.

I prisen er også morgenmadsbuffet på Simm’s Hotel. En god dag starter med en god morgenmad, og hotellet tilbyder et lækkert udvalg af forskellige retter, frisk frugt, juice, te og kaffe.

deal-screenshot

capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning