Billig weekendtur til Berlin

Lækkert firestjernet hotel hvor morgenmaden er inkluderet

  • Hotel Andel\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s by Vienna House Berlin
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 630

Den tyske hovedstad bliver stadig mere og mere populær, selv her i denne koldere årstid. Og nu har jeg fundet en billig weekendtur til Berlin på et firestjernet hotel, hvor morgenmaden er inkluderet i prisen.

Det er på Trivago, at jeg har fundet dette hotel, Andel’s by Vienna House Berlin, som ligger placeret i rolige omgivelser og med metro og bus lige ude foran døren, som kan tage jer hvorhen I har lyst til i Berlin.

I kan få et weekendophold på to nætter her i eksempelvis januar til bare 630,- pr. person, hvis I rejser to sammen. Hvis I synes, det lyder billigt, så er det også fordi, at I sparer næsten en tredjedel af prisen.

Billig weekendtur til Berlin

Dette firestjernet har en stor morgenmadsbuffet, hvor I helt sikkert kan få stillet sulten. Men her er også mulighed for wellness, hvor der er spa med fuld service. Eller I kan tage elevatoren op til 14. etage og nyde udsigten over Berlin fra hotellets tagterrasse.

Og hvis I tager hertil med fly, kan I bestille transport til hotellet i bookingen. Flybilletter til Berlin kan nemt findes for 4-500 kr tur/retur, måske endda billigere også, hvis I går længere ud i fremtiden.

deal-screenshot

capture