Billig storbyferie i Berlin

2-10 dage i den tyske hovedstad på et 3* hotel

  • Hotel Enjoy Hotel Berlin City Messe
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 167

Den populære hovedstad Berlin er altid et besøg værd. Shopping, kulturoplevelser og spændende nye mad-tendenser. Berlin har det hele! Og for at du kan få mest muligt ud af Berlin, så kan du jo lige så godt spare penge på hotellet.

Jeg har fundet det trestjernet hotel Enjoy Hotel Berlin City Messe  på Hotelsspecials. Hotellet ligger kun 18 minutter med offentlig transport fra det pulserende centrum, hvor du blandet andet finder Brandenburger Tor, Unter den Linden, Alexanderplatz og meget, meget mere.

Billig storbyferie i Berlin

Det trestjernet hotel er moderne indrettet med de nødvendige faciliteter. Men primært skal hotellet her jo blot fungere som et sted, hvor I sover, da I naturligvis skal ud og suge alle indtrykkene fra Berlin til jer.

Og nu har jeg godt nok skrevet, at dette er en billig storbyferie i Berlin, men lur mig om I ikke alligevel får brugt flere penge end forventet, når I opdager de mange shoppingmuligheder? Ser de spændende restauranter? Eller vil på jagt og udforske kulturlivet.

Men det er nu også alle pengene værd, i mine øjne. Berlin er virkelig en by og hovedstad, som man løbende vender tilbage til. Og så er det jo kun et plus, at byen ikke ligger alt for langt væk fra Danmark.

deal-screenshot

Capture