fra kr. 569

Brug for en billig miniferie i februar eller marts måned? Så tjek denne deal: tag til Hamborg i 3 dage og bo på 4 stjernet hotel inklusiv morgenmad og velkomstdrink med pris fra 569 kroner.

Tysklands andenstørste by byder på mange farverige og underholdende oplevelser, og der er altid en grund til at besøge Hamborg. Den berømte og berygtede Reeperbahn, byens berømte gade, hvor nattelivet udfolder sig, skal opleves. Barokkirken St. Michaelis er Hamburgs signaturvartegn. Kirken har plads til 3.000 personer, og hvis man ønsker at opleve en af byens bedste udsigter, så kan man tage turen op i kirkens tårn via en elevator. Man kan også gå op af de 452 trappetrin, så får man, udover en høj puls, også mulighed for at se tårnets klokker og tårnurets mekanik helt tæt på.

Elsker du at shoppe, så er du kommet til den helt rigtige by. Der er både shoppingcentre som Kaisergalerie, Karlstadt og Europa Passage, men I må ikke gå glip af hovedgaden Moenckebergstrasse, hvor alverdens mærkevarer kan købes. Hvis du er på udkig efter vintage og mindre butikker, så smut en tur forbi Marktstrasse.

Billig miniferie i Hamborg på 4 stjernet hotel inkl. morgenmad og velkomstdrink

Hvis du vil til Hamborg, så klik dig ind på Travelbird.dk. Tilbuddet inkluderer 2 overnatninger på Hotel Panorama Hamburg-Billstedt (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 150 anmeldelser), velkomstdrink, morgenmad og turistskat. Hotel Panorama Hamburg Billstedt er placeret i den østlige del af Hamborg i Billstedt-distriktet-  kun 6 minutters gang fra metroen. Hotellet har døgnåben reception og bagageopbevaring, Værelserne er udstyret med TV, telefon, wi-fi, skrivebord og badeværelse med hårtørrer.

Du kan læse i min artikel “Hamborg – de bedste tips til en weekendtur“, hvad du kan opleve på din miniferie i Hamburg.

Artikelbild_Hamburg_Rathaus

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning