Billig ferie i Toscana

En uge inklusiv morgenmad på dette gamle palazzo, rejs fra april til oktober

  • Hotel Borgo San Luigi
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 2785

Et styks idylisk landejendom mellem Siena og Firenze. Dette kan blive jeres næste feriemål, hvis I vil på en billig ferie i Toscana. Med 73 værelser af forskellige størrelse beliggende omkring hotellets poolområde, er Borgo San Luigi lidt af en oase i det frodige hjerte af Toscana.

Det er måske også derfor, at hotellet har fået så gode anmeldelser. Det er luksus på en afslappet og ægte italiensk manér.

I kan få en uges ophold på dette lækre landsted inklusiv morgenmad fra 2.785 pr. person, hvis I er to der rejser sammen.
Det på Eliza was here, at jeg har fundet dette tilbud til jer, som I kan gøre brug af i perioden fra april til oktober.

Billig ferie i Toscana

I kan vælge mellem flere forskellige værelser i bookingen. Lige fra et dobbeltværelse med plads til to personer, til en juniorsuite med plads fra 2-4 personer. Muligheder er der nok af på denne landejendom, som faktisk er et palazzo fra det 17. århundrede. Og næsten som skrevet ud af en bog, så har I også udsigt herfra til de mange vinmarker, som findes i Toscana.

Rejsen er et kør selv tilbud. Det tager cirka 16 timer at køre hertil fra den dansk-tyske grænse. Alternativt kan I også flyve til lufthavnen i Firenze, som ligger cirka 70 km væk. I kan finde billige flybilletter til Firenze på Momondo.

deal-screenshot