fra kr. 663

Familieferie i Danmark denne sommer? Så skal I da bo centralt, altså med tæt på forlystelser, byliv og gode strande. I Fredericia er der ikke langt til nogle af de dele. Og så ligger det lige midt i Danmark.

Hvad enten du vil til Legoland, museer, besøge cafeer eller bade ved den dejlige sandstrand Østerstrand, så kan Fredericia byde på det hele indenfor en kort køretur.
Så gør det jo samtidigt heller ikke noget at overnatte på et hotel, som har et vælg af muligheder for hele familien. Eksempelvis et indendørs, tropisk badeland.

Best Western Plus Hotel Fredericia – badelandshotel for familien

På Best Western Plus Hotel Fredericia, som jeg har fundet et tilbud på Trivago.dk, har du muligheden for at benytte dig af gratis i åbningsperioden.
Desuden ligger hoteller også tæt op ad Fredericia Miniby, med 650 huse af Fredericia anno 1849 i skalaen 1:10. Ved siden af ligger Madsbyparken med legepladser, et sportcenter med tennismuligheder, badminton og bowling. Der er også mulighed for at spille golf 200 meter fra hotellet.

På hotellet er det muligt at blive indkvarteret på alt fra enkeltværelser til større familieværelse med plads op til seks personer.

Trivago.dk har jeg fundet et tilbud på 2 nætter midt i juli fra 663,- pr. person ved to personer – inklusiv morgenmad.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning