Badeland i Portugal

Prøv kræfter med det 129 meter høje frie fald i en vandrutsjebane ved Aquashow Park

  • Hotel Hotel Aquashow Park
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 620

Er du også lidt af en vandhund? Så er dette badeland i Portugal måske noget for dig. På den solrige kyst finder I det store Aquashow Waterpark, som måske er et af de vildeste vandland i hele Europa. Blandt andet er der en fritfalds vandrustjebane på 129 meter. Men her er også mere rolige og almindelige vandforlystelser, som gør parken utroligt familievenlig.

Jeg har i denne anledning fundet et hotel, som ligger lige op ad parken, nemlig det firestjernet Hotel Aquashow Park, hvor I kan overnatte fra omkring 620,- per nat i et dobbeltværelse på udvalgte dage i maj. Men I kan naturligvis frit vælge de datoer, der passer jer bedst på Trivago.

Badeland i Portugal

Dette badeland ligger ikke langt fra den store by Faro, blot en halv time i bil, som I også nemt kan flyve til. I kan eksempelvis finde jeres flybilletter på Momondo.

I bliver indlogeret på dobbeltværelser, med plads til to personer. Det er også muligt at bestille morgenmad i bookingen.

Men dette hotel er mere end blot et vandland i Portugal. Det er også muligt at få spabehandlinger. Hoteller har to behandlingsrum indendørs, men hvis du hellere vil nyde wellnessbehandlinger udendørs, så er dette også muligt.

Inkluderet i prisen er også morgenmad, adgang til poolen, strand lounges, fitnessfaciliteter og internetadgang. Og for børnene, ja så er der en børneklub, de kan nyde.

deal-screenshot

capture