Badeferie på Bali

6 nætters badeferie på Bali på lækkert resort lige ved strand

  • Hotel The Bali Khama Beach Resort & Spa
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 3054

Bali! En fantastisk dejlig ø med et skønt klima! Her er der ca. 30 grader året rundt, da Bali ligger lige ved Ækvator. Havet er krystalklart, der er lækre strande og palmer. Alt hvad man skal bruge til en lækker badeferie.

Badeferie på Bali

Det er på Trivago.dk jeg har fundet dette lækre resort til jer!

I bor på det fantastiske The Bali Khama Beach Resort & Spa i Nusa Dua, som har direkte adgang til stranden. Hotellet har udendørs swimmingpool, 3 spisesteder og 5 barer. Der er også fitnessrum og spa/wellnesscenter hvor man kan få forskellige behandlinger Det ligger i en tropisk have og tilbyder forskellige former for vandsport, dykning og balinesiske kulturelle shows.

Resortet har kun 60 værelser som alle er rummelige og med balkon med udsigt over haven. Værelserne har en luksuriøs indretning med privat badeværelse med separat badekar og brusebad og tv samt te- og kaffefaciliteter.

The Bali Khama Beach Resort & Spa ligger kun 5 minutters kørsel fra butiksområdet Bali Collection. Kuta by og Ngurah Rai Internationale Lufthavn ligger begge 25 minutters kørsel fra feriestedet.

bali1

deal-screenshot

Bali ny1