All inclusive sommerferie i Østrig

Spar 60%: 4 eller 5 dage på trestjernet hotel i Obertauern inklusiv adgang til wellnessområde

  • Hotel Alpenhotel Tauernkönig
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 1219

Alper, natur og oplevelser! Det er hvad, der står på menuen på denne all inclusive sommerferie i Østrig, hvor turen går til Obertauern ved Alpenhotel Tauernkönig.

I kan tage enten 4 eller 5 dage med dette tilbud fra Travelbird i et trepersoners værelse på det trestjernet hotel. Inkluderet i prisen, der starter fra 1.219,-, er også fri adgang til wellnessområdet, 1x brug af boblebadet samt 1×20 minutters solarie. Og så naturligvis mad og drikke.

Afhængigt af sæsonen og længden på jeres ophold, så kan I også opleve en temaaften samt en ugentligt aftenbuffet.
I kan benytte jer af tilbudet fra 29. juni til 21. september 2017.

All inclusive sommerferie i Østrig

Med base i dette hotel midt i de østrigske alper, så har I det perfekte udgangspunkt for en aktiv ferie fyldt med oplevelser og enestående natur på nærmeste hold. Hvis I vil op i bjergene kan I bruge liftsystemet, som ligger lige uden for hotellet. Heroppe er der over 100 km af lækre vandrespor og cykelruter.

I kan også fiske i de rolige og spejlblanke bjergsøer. Og hvis I trænger til lidt storbyferie, så ligger Salzburg kun 100 km væk.

Salzburg Lufthavn er også den nærmeste store lufthavn, som I kan flyve til. I kan finde billige flybilletter til Salzburg på Momondo. Alternativt kan I også tage en kør-selv ferie, køreturen fra den dansk-tyske grænse er cirka 11 timer.

deal-screenshot

Capture