fra kr. 899

Tag familien med til smukke Tyrol! I kan tilbringe sommerdagene eller måske efteråret i idylliske omgivelser midt i det imponerende bjerglandskab Zillertal i Østrig. TravelBird.dk giver jer valget mellem at tilbringe 3, 5 eller 7 nætter på hyggeligt hotel, som sørger for alle måltider, for I har all inclusive under hele opholdet!

Trænger hele familien til frisk bjergluft og kvalitetstid sammen? Her har I muligheden! Pak bilen og kør af sted på denne skønne ferie, hvor I kan gå ture i skoven, langs den brusende Ziller-flod, ved den skønne sø Achensee eller besøg Tyrols hovedby, Innsbruck.

All inclusive-ferie i Tyrol

På denne ferie indkvarteres I på Gasthof zum Löwen, som ligger i naturskønne omgivelser i et roligt område, der er meget børnevenligt. I bor mellem landsbyerne Zell am Ziller og Kaltenbach, som I også kan besøge. Jeres hotel har et wellness-område med sauna og dampbad, som I har fri adgang til, og I får desuden mulighed for at deltage i gratis aktiviteter, ligesom I får rabatter på Aktiv Zentrum Zillertal.

I kan bo på enten dobbelt- eller familieværelser, som alle er indrettet i typisk tyrolerstil og har TV, værdiboks samt privat badeværelse.

deal-screenshot