fra kr. 239

Storbyferie i Hamborg. Det lyder ikke dårligt vel? Hamborg er en populær destination for storbyferie, og den næststørste by i Tyskland tilbyder sine turister et skønt miks af kulturelle seværdigheder, kunst, maritim stemning og farverige oplevelser.

Nogen gange kan det være svært, at finde overnatningsmuligheder hvis man rejser alene – men her har jeg fundet et lækkert (og billigt) værelse til dig i Hamborg centrum. Så kan du nyde din næste storbyferie til den smukke Nordtyske by Hamborg.

I Hamborg er der masser at give sig til. Besøg den berømte og berygtede Reeperbahn, byens måske mest kendte gade, hvor nattelivet udfolder sig. Barokkirken St. Michaelis er Hamburgs signaturvartegn. Kirken har plads til 3.000 personer, og hvis man ønsker at opleve en af byens bedste udsigter, så kan man tage turen op i kirkens tårn via en elevator. Man kan også gå op af de 452 trappetrin, så får man, udover en høj puls, også mulighed for at se tårnets klokker og tårnurets mekanik helt tæt på. Elsker du at shoppe, så er du kommet til den helt rigtige by. Der er både shoppingcentre som Kaisergalerie, Karlstadt og Europa Passage, men I må ikke gå glip af hovedgaden Moenckebergstrasse, hvor alverdens mærkevarer kan købes. Hvis du er på udkig efter vintage og mindre butikker, så smut en tur forbi Marktstrasse.

Læs også: ‘Hamborg – de bedste tips til en weekendtur

Hamburg_shutterstock_85884004 – Copy

Airbnb i Hamborg

Privat værelse i centrum af Hamborg

ham 1

Her bor I i centrum af Hamborg. Du får dit eget værelse, hvor der er TV og DVD’er til fri afbenyttelse. Der er også gratis WiFi på værelset. Lejligheden er lys og moderne indrettet, og ligger tæt på  butikker, resturanter og barer. Der er desuden gratis te og kaffe inkluderet, samt sengetøj og håndklæder. Hvis du kører kan du også parkere gratis lige foran lejligheden.

Plads: Til 1 gæst

Pris pr nat: 239,- 

Book boligen her

 

deal-screenshot

deal hamborg
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning