Storbyferie i Hamborg. Det lyder ikke dårligt vel? Hamborg er en populær destination for storbyferie, og den næststørste by i Tyskland tilbyder sine turister et skønt miks af kulturelle seværdigheder, kunst, maritim stemning og farverige oplevelser.

I Hamborg er der masser at give sig til. Besøg den berømte og berygtede Reeperbahn, byens måske mest kendte gade, hvor nattelivet udfolder sig. Barokkirken St. Michaelis er Hamburgs signaturvartegn. Kirken har plads til 3.000 personer, og hvis man ønsker at opleve en af byens bedste udsigter, så kan man tage turen op i kirkens tårn via en elevator. Man kan også gå op af de 452 trappetrin, så får man, udover en høj puls, også mulighed for at se tårnets klokker og tårnurets mekanik helt tæt på. Elsker du at shoppe, så er du kommet til den helt rigtige by. Der er både shoppingcentre som Kaisergalerie, Karlstadt og Europa Passage, men I må ikke gå glip af hovedgaden Moenckebergstrasse, hvor alverdens mærkevarer kan købes. Hvis du er på udkig efter vintage og mindre butikker, så smut en tur forbi Marktstrasse.

Læs også: ‘Hamborg – de bedste tips til en weekendtur

Skønne Airbnb lejligheder i smukke Hamborg

airbnb 1 Central, 1-værelses lejlighed

Her bor I i centralt. Lejligheden er lyst indrettet og ligger tæt på resturanter og barer.

Plads: Til 2 gæster

Pris pr nat: fra 457,-

cirkus

Romantisk cirkusvogn 

Fortryllende cirkusvogn på landet udenfor Hamborg. Vognen har strøm, rindende vand og en hyggelig brændeovn.

Plads til: 2 gæster

Pris pr. nat: fra 343,-

airbnb 2

Central ferielejlighed i Hamborg

To-værelses lejlighed i centrum af Hamborg. Lejligheden ligger kun få minutters gang fra flere af Hamborgs seværdighederI lejer hele lejligheden og har den for jer selv.

Plads: Til 4 gæster

Pris pr nat: fra 344,-

hm

Lejlighed med altan i Grindel-kvarteret

Lejlighed med altan og central beliggenhed i Hamborgs Grindel-kvarter. Lejligheden ligger tæt på butikker, barer og restauranter.

Plads til: 2 gæster

Pris pr. nat: fra 410,- 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning