Ægte italiensk ferie i Ligurien

3-5 overnatninger på hyggeligt hotel inkl. cykeludflugt og madlavningskursus

  • Hotel Hotel Villa Giada
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 919

Den ægte italienske stemning kan vel næsten bedst opleves lige dér, hvor Alperne møder Middelhavet på et lille hyggeligt villa hotel. Og hvis man tilsætter lån af cykel og et madlavningskursus, så er vi ved at have la dolce vita.

Alt dette kan du opleve her i Ligurien ved kystbyen Imperia med denne deal fra Travelbird. Lige nu kan du vælge mellem 3, 4 eller 5 overnatninger, på det trestjernet Hotel Villa Giada, hvor morgenmadsbuffetten også er inklusiv prisen, der starter fra 919,- pr. person

Ægte italiensk ferie i Ligurien på 3 stjernet hotel

På hotellet har I også adgang til en lækker pool, og jeres værelse har egen altan/terrasse samt lille køkkenniche. Hotellet har også egen tennisbane samt en legeplads til børnene.

Under opholdet skal I forbi Il Pesto og lære at lave ægte italiensk mad fra kokken Sara. Der følger naturligvis et godt glas vin med til at smage på jeres egne retter bagefter.
I skal også ud at cykle en dag – alt udstyr stilles til rådighed.

Det eneste I selv skal sørge for, er at finde vej til Imperia. I kan enten køre selv, hvilket tager omkring 15 timer fra den dansk-tyske grænse. Eller I kan flyve til en af de nærliggende lufthavne, eksempelvis Nice, som ligger en times kørsel væk.

deal-screenshot

capture