fra kr. 1119

Lyder kør-selv-ferie lokkende, så er der her et rigtig godt bud på årets sommerferie. Pak bilen, nyd friheden og kør mod jeres ferielejlighed i smukke Tyrol i Østrig.

Ferien inkluderer 7 overnatninger i egen lejlighed med plads til op til 4 eller 6 personer inkl. el, vand og varme, linned og 3x adgang til sauna. Prisen er fra 1119,-, og det er vel at mærke pr. lejlighed.

Destinationen for jeres ferie er det hyggelige Appartementen Kolmblick, der er beliggende i 1.300 meters højde, og blot 600 meter fra byen Gerlos’ centrum. Det er en hyggelig landsby med butikker, restauranter og barer. I befinder jer i  Zillertal-området, der er kendt for at være et skønt skisportssted om vinteren, men der er absolut også grund til at tilbringe sommeren her. Grønne bjerglandskab og funklende bjergsøer danner kulisserne i disse idylliske omgivelser. I bor i nærheden af den smukke naturpark Hohe Tauern, hvor I kan besøge Krimml-vandfaldene, der er Østrigs højeste. Hvis I har lyst til sjove og adrenalin-fyldte aktiviteter, så kan I også kaste jer over paraglidning eller den sjove sommerkælkebane Arena Coaster.

Årets sommerferie: Kør-selv-ferie til ferielejlighed i Østrig

Denne rejse finder I hos Travelbird.dkI bliver indkvarteret på Appartementen Kolmblick og kan vælge mellem en lejlighed med plads til op til 4 eller 6 personer. Lejlighederne er indrettet med stue med satellit-TV, telefon, badeværelse, altan og tekøkken med kogeplade, ovn, kaffemaskine, elkedel, mikroovn og køleskab. Lejlighederne til 4 personer er på 45-50 m² og har et soveværelse, der kan rumme 2 personer samt en dobbeltsovesofa i stuen. Lejlighederne til 6 personer har 2 soveværelser, der kan rumme 2 personer pr. værelse samt en dobbeltsovesofa.

I bor i landsbyen Gerlos i Zillertal-området, og turen hertil tager cirka 11 time i bil fra den dansk-tyske grænse.

 

østrig
Appartementen Kolmblick

 

 

 

deal-screenshot

screen østrig
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning