Ophold på Hotel Lyng Dal

Inklusiv 3 retters menu, morgenmad og overnatning i dobbeltværelse

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 895

Tag væk fra hverdagslivet og bliv forkælet med et gourmetophold i Søhøjlandet. Hotel Lyng Dal slår dørene op og byder på et gourmetophold for to personer. Vælg mellem et Gudenå ophold eller Sæson ophold. Gavekortet gælder i to år fra købsdato.

Som minimum får I overnatning i et dobbeltværelse, morgenmad med hjemmelavet specialiteter samt en 3 retters menu. Derudover har I fri internet, fri parkering og et værelse med fransk altan eller terrasse.

Gourmetophold på Hotel Lyng Dal

Dette gavekort køber I på DuGlemmerDetAldrig.dk. Det har en gyldighed på 2 år fra købsdato og fuld returret de første 14 dage. Pris, fra 895,- pr. person*

Indlogeringen sker på det hyggelige, familiedrevne Hotel Lyng Dal, der ligger centralt i Gl. Rye tæt på naturen. Restauran Lyng Dal byder på klassiske danske retter basseret på råvarer fra lokalområdet.

Hvem vil I forkæle med sådan et gourmeophold?

  • * Mulighed for at blive opgraderet til sæson ophold for yderligere 150,- pr. person
  •  Inklusiv
   • 6-retters menu
   • Champagne og snacks
   • Kaffe og petit fours

deal-screenshot

Capture