fra kr. 450

Hvis årets ferie går forbi den thailandske ø Phuket, så synes jeg, I skal overveje dette resort! Pullman Phuket Panwa Beach (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1580 anmeldelser) er 5-stjernet og er placeret ved Makham Bay på Phuket.

Resortet er stilfuldt og moderne indrettet, og råder bl.a. over fitness-center og spa. Værelsestyperne spænder fra Deluxe til rummelige Pool Villas, og resortet er ideel til enlige rejsende såvel som familier.

Phuket er Thailands største ø, og I kan glæde jer til sol, sand og azurblåt hav. Her er omgivelserne perfekte til ren afslapning, men I kan også komme på oplevelsesrige dykketure blandt de farvestrålende fisk. Hvis I har lyst til at udforske den spændende buddhistiske kultur, så besøg de imponerende templer i Wat Chalong. Her er også masser af mulighed for at feste på den farverige og livlige Patong Beach.

5-stjernet resort på Phuket

Trivago.dk kan I se flere skønne billeder, og I kan booke jeres ophold. Jeg har fundet en pris i midten af august, hvor det koster 450,- for en overnatning i dobbeltværelse i stedet for 876,-. Men der er masser af andre datoer, hvor prislejet er det samme.

thailand

 

deal-screenshot

thailan dscheren
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning