fra kr. 1272

Så er det tid til at planlægge årets familieferie. I hvert fald hvis der skal spares penge, og samtidigt have det helt rette tilbud, og ikke blot “hvad der nu lige var tilbage”. Med dette tilbud fra Eurocamp kan hele familien komme en tur til den skønne Gardasø på campingferie.

Turen går til den 5-stjernet campingplads, Camping Bella Italia, ved Peschiera del Garda. Tæt på både Verona og den hyggelige gamle by, Sirmione.
Med tilbudet er det muligt at vælge i mellem flere forskellige mobilehomes med plads fra alle mellem 4 og 8 personer. Der kan bookes fra 1 til 14 nætter.

Prisen for en uge er på 1.272,- for den billigste mobile home (plads til 4 voksne) i perioden fra april til oktober.

5-stjernet campingferie ved Gardasøen

Det er på Eurocamp.dk, at jeg har fundet dette lækre campingtilbud ved Gardasøen til dig.

Campingpladsen ligger få hundrede meter fra Gardasøen, 2 km fra centrum af Peschiera del Garda og 23 km fra Veronas Lufhavn, som du kan flyve til via et stop i Berlin.

Find flybilletter på Kiwi.com

Der udbydes diverse aktiviteter fra campingpladsen. Lige fra det store poolområde til tennis, vandsport, cykeludlejning og ridning med meget, meget mere. Med andre ord er det den perfekte familieferie, hvor der er noget for alle.

Hvis I ønsker det, findes der også safari- og bungalowstelte på campingpladsen. Du kan se alle indlogeringsmulighederne og de forskellige priser på Eurocamp.dk.

deal-screenshot

cmaping
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning