fra kr. 2709

Frankrig er en populær destination for danskerne når det kommer til at booke skiferie. Og det er helt forståeligt – her er lækker mad, nærmest garanteret sne, og så er naturen simpelthen så smuk! Så jeg har fundet dette super fede tilbud fra Sunweb til dig på en 5* luksus skiferie i Frankrig. Her får du en uges ferie i egen lejlighed, og med liftkort inkluderet. Prisen starter fra bare 2709,- per person! Det er da billigt!

Tilbuddet er et kør selv tilbud, men det er muligt at booke enten fly- eller bustransport i bookingprocessen. Her er det også muligt at bestille halvpension.

5* Luksus skiferie i Frankrig

Residence Amara er et luksuriøst og hyggeligt lejlighedshotel beliggende i Avoriaz. Résidence PV Premium Amara består af lejligheder fordelt i 5 forskellige bygninger. Lejlighederne har balkon eller terrasse og fuldt udstyret køkken. Residence Amara ligger også kun 100 meter fra pisterne. I hovedbygningen findes en hyggelig loungebar, og et stort wellness-center. Her finder du både pool, sauna og jacuzzi, så du kan nyde en afslappende eftermiddag efter en dejlig dag på pisterne.

deal-screenshot

deal-frankrig-1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning