5* Luksus skiferie i Frankrig

En uges skiferie i Frankrig i 5* lejligheder med liftkort inkluderet!

p.p. from kr. 2709

Frankrig er en populær destination for danskerne når det kommer til at booke skiferie. Og det er helt forståeligt – her er lækker mad, nærmest garanteret sne, og så er naturen simpelthen så smuk! Så jeg har fundet dette super fede tilbud fra Sunweb til dig på en 5* luksus skiferie i Frankrig. Her får du en uges ferie i egen lejlighed, og med liftkort inkluderet. Prisen starter fra bare 2709,- per person! Det er da billigt!

Tilbuddet er et kør selv tilbud, men det er muligt at booke enten fly- eller bustransport i bookingprocessen. Her er det også muligt at bestille halvpension.

5* Luksus skiferie i Frankrig

Residence Amara er super luksuriøst, og skønt! Det er et lejlighedshotel med lejligheder fordelt i 5 forskellige bygninger. Hver lejlighed har enten terrasse eller balkon, og du har også dit eget lækre køkken så du kan lave mad! Og det bedste! Du bor kun 100 m fra pisterne! Swish swish! I hovedbygningen ligger hotellets wellnessområde – med sauna, boblebad, og pool, så du kan få løsnet mukslerne efter en lang dag på pisterne.

deal-screenshot

deal-frankrig-1