Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Hamborg er en pulserende storby. Her er kreative bydele og massevis af fantastiske restauranter. I kan finde vidunderlige butikker og smuk natur. Her er gamle bygninger fyldt med historie – og her er moderne arkitektur. Hamborg har det hele! Og nu kan I tage på en storbyferie i Hamborg med dette tilbud fra Secret Escapes. I kan selv vælge, om det skal være en smuttur på et par nætter, eller om I vil bruge flere dage på at udforske byen. Efter en god nats søvn venter der jer en lækker morgenmad.

Læs min rejseguide til Hamborg

Læs mere om Secret Escapes

Storbyferie i Hamborg

I skal bo på det stilfulde lejlighedshotel Citadines Michel Hamburg, der ligge centralt i kvarteret mellem Mitte, havnebydelen HafenCity og Reeperbanh. I har altså det meste inden for gåafstand. Citadines Michel har en moderne og elegant indretning, og I får serveret en lækker morgenmad i hotellets elegante lounge.

Hvis I booker inden syv dage, kan I spare 55% via Secretescapes.dk.

deal-screenshot

Capture