fra kr. 663

Amsterdam lokker med sin dejlige atmosfære og hyggelige gader. Og nu er der endnu en grund til at besøge den skønne by – nemlig dette 4-stjernet luksushotel:

Overnat på Corendon Vitality Hotel Amsterdam (85 ud af 100 på Trivago Rating Index), der åbnede i 2015, og bo tæt på byens mange seværdigheder. Hotellet er beliggende tæt på Vondelpark, Van Gogh Museet og Rijksmusset. Udover en fremragende placering, så er opholdet inklusiv fire timers adgang til det 1000 m² store spa-område, som hotellet råder over. I kan også glæde jer til en morgenmadsbuffet med et bredt udvalg, der sikrer jer masser af energi, når I skal på sightseeing.

Amsterdam byder på en perlerække af fascinerende og spændende attraktioner. Jeg har samlet nogle af de bedste tips til den hollanske hovedstad i denne lille guide: De bedste tips til Amsterdam.

4-stjernet luksushotel i hjertet af Amsterdam

Det er på Travelcircus, at du finder hoteltilbuddet. Prisen er fra 663 kroner for to personer i dobbeltværelse med minimum 2 overnatninger. Det er muligt at vælge overnatningsdatoer frem til august, men det skal bookes inden den 17. maj, da tilbuddet udløber der.

Du skal ikke lade dig afskrække af, at diverse oplysninger og Travelcircus.dk er på engelsk. Prisen er i danske kroner, så det er let at forstå.

I bliver indkvarteret på moderne dobbeltværelse med dejlig, komfortabel seng, tv, minikøleskab, mulighed for at lave te og kafe, hårtørrer og gratis wi-fi. Der er også gratis parkering, hvis I ankommer til hotellet i bil.

Opholdet er inklusiv morgenmadsbuffet, men I kan også vælge at besøge hotellets restaurant til frokost eller middag, hvor det Middelhavs-inspireret køkken vil servere lækre retter for jer. Efter middagen kan I nyde en cocktail i hotellets bar, hvor den åbne pejs er med til at skabe en hyggelig stemning.

amsterdam
Kilde: Travelcircus.dk

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning