fra kr. 663

En miniferie til Berlin er aldrig en dårlig ide. Den populære rejsedestination tiltrækker hvert år mange danskere, og det forstår man godt. Byen har en unik atmosfære, og der er oplevelser for enhver smag. Men dette tilbud bliver du indkvarteret på 4-stjernet luksushotel i Berlin, og herfra kan I komme rundt og opleve alle byens seværdigheder og attraktioner.

Luksushotellet Hotel the YARD Berlin er et nyligt åbnet (sommeren 2017) boutique hotel, der danner en ideel base for en skøn storbyferie.

Berlin er en alsidig by, og uanset om du er til shopping, historiske seværdigheder, kulturelle aktiviteter eller et farverigt natteliv, så finder du det hele i byen. Hvis du vil have tips og tricks til, hvad du skal se og opleve i byen, så har jeg den perfekte guide lige her: Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad.

4- stjernet luksushotel i Berlin

Det er på Travelcircus.de, at du finder tilbuddet, der inkluderer minimum 2 nætter på 4-stjernet luksushotel i Berlin inklusiv morgenmadsbuffet og velkomstdrink. Prisen er fra 663 pr. person.

Du skal ikke lade dig afskrække af, at oplysningerne på Travelcircus.de er på tysk, prisen dog oplyst i DKK, jeg hjælper gerne med at svare på spørgsmål.

Tilbuddet er inklusiv både velkomstdrink og morgenmadsbuffet, og på the YARD Berlin tager man denne opgave seriøst! I kan glæde jer til frisk frugt, toast, diverse morgenmadsprodukter og kaffe. Når I har været forbi morgenmadsbuffeten, er I klar til at indtage Berlin og byens mange seværdigheder. I kan også spise middag på en af hotellets tre restauranter, der serverer lækre retter, og der er helt sikkert et af stederne, der falder i din smag.

Jeres dobbeltværelse på the YARD Berlin har både fladskærmstv, WiFI, kaffe- og tefaciliteter samt en stor seng.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning