fra kr. 395

En miniferie til Berlin er aldrig en dårlig ide. Den populære rejsedestination tiltrækker hvert år mange danskere, og det forstår man godt. Byen har en unik atmosfære, og der er oplevelser for enhver smag. Men dette tilbud bliver du indkvarteret på 4-stjernet luksushotel i Berlin, og herfra kan I komme rundt og opleve alle byens seværdigheder og attraktioner.

Luksushotellet TITANIC Chaussee Berlin (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) er et nyligt åbnet hotel, der danner en ideel base for en skøn storbyferie.

Hotellet råder også over 3.000 m² wellness- og fitnessområde. Her er bl.a. indendørs pool, saunaer, et dampbad og orientalsk hammam. De lyse farver og det naturlige lys skaber en beroligende stemning, som er perfekt efter en dag med sightseeing og shopping. Det 1000m² store fitnessområde skuffer heller ikke. Her er nyt udstyr til rådighed og masser af plads til din personlige træning. Det koster 12 euro at besøge wellness- og fitnessområdet.

Berlin er en alsidig by, og uanset om du er til shopping, historiske seværdigheder, kulturelle aktiviteter eller et farverigt natteliv, så finder du det hele i byen. Hvis du vil have tips og tricks til, hvad du skal se og opleve i byen, så har jeg den perfekte guide lige her: Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad.

4- stjernet luksushotel i Berlin

Det er på Travelcircus, at du finder tilbuddet, der inkluderer 1-5 nætter på 4-stjernet luksushotel i Berlin inklusiv morgenmadsbuffet. Prisen er fra 395 pr. person.

Du skal ikke lade dig afskrække af, at diverse oplysninger på Travelcircus.dk er på engelsk. Prisen er i danske kroner, så det er let at forstå.

Tilbuddet er inklusiv morgenmadsbuffet, og på TITANIC Chaussee Berlin tager man denne opgave seriøst! I kan glæde jer til frisk frugt, toast, diverse morgenmadsprodukter og kaffe. Når I har været forbi morgenmadsbuffeten, er I klar til at indtage Berlin og byens mange seværdigheder. I kan også spise middag på en af hotellets tre restauranter, der serverer lækre retter, og der er helt sikkert et af stederne, der falder i din smag.

Jeres dobbeltværelse på TITANIC Chaussee Berlin (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) er indrettet med aircondition, tv, minibar, sikkerhedsboks og gratis wi-fi.

berlin
Kilde: Travelcircus.dk

 

 

 

deal-screenshot

berlin screen