fra kr. 588

Amsterdam, din gamle svinger – Jeg bliver aldrig af dig!

Og en storbyferie i den skønne hovedstad er altid en god idé. Den hyggelige atmosfære, kanalerne, de små caféer og de mange shoppingmuligheder. Det er en af de mest populære hovedstæder at tage på storbyferie i i Europa, og det er forståeligt. Alt er i gå-afstand, og hvis du bliver træt i benene, så kan du hoppe på en kanalrundfart og opleve den skønne by fra vandet af.

Med dette hotelophold kan du vælge mellem 1 – 4 overnatninger på 4-stjernet hotel i et ‘Large Design Double Room’ inkl. morgenmadsbuffet samt billet til kanalrundfart. Pris fra 588,- pr. person. 

Jeg har samlet mine bedste tips og tricks i artiklen ‘De bedste tips til Amsterdam‘. Her kan du læse om kulturelle seværdigheder i byen, det legendariske natteliv, shopping og meget mere.

4-stjernet hotel i Amsterdam

Det er på Travelcircus, at du finder hoteltilbuddet. Du skal ikke lade dig afskrække af, at diverse oplysninger og Travelcircus.dk er på engelsk. Prisen er i danske kroner, så det er let at forstå.

Jeres 4-stjernede hotel, Westcord Art Hotel Amsterdam, (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1830 anmeldelser) ligger tæt på centrum af Amsterdam og er kendt for sin venlige kundeservice og moderne værelser. Byens mange attraktioner er lette at komme til fra hotellet, så det er den perfekte base for en skøn storbyferie.

I bliver indkvarteret på et ‘Large Design Double Room’, der er et lækkert, rummeligt dobbeltværelse med dobbeltseng. Andre funktioner i værelset omfatter aircondition, værdiboks til bærbar computer, minibar, te – og kaffefaciliteter, et fladskærms-tv og wi-fi.

Tilbuddet inkluderer også billet til ‘100 Highlights Canal Cruise’, der tager jer rundt og se alle de smukkeste seværdigheder i Amsterdam. Syv dage før din ankomst til Westcord Art Hotel Amsterdam modtager du din e-billet til cruise via e-mail, som du kan indløse uden forbehold på molen – Holland International Rundfahrtpier på Prins Hendrikkade 33a (lige overfor Amsterdams hovedbanegård). Kanalrundfarten afgår hvert 15. minut mellem 09:00 og 18:00, og tager cirka en time.

amsterdam hotel

 

 

 

deal-screenshot

scereen amsterdam
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning