Amsterdam er en klar favorit hos danskerne når der skal planlægges storbyferie. Det er helt forståeligt, for byen er virkelig skøn. Og for danskerne føles Amsterdam nok også lidt som hjem. For Hollænderne er næsten ligeså vilde med cykler som vi er i Danmark, og byen skulle da også have været den arkitektoniske inspiration for Nyhavn i København. Jeg har fundet et super godt tilbud på et 4* luksushotel i Amsterdam. Her kan du nemlig bo på et super centralt hotel fra kun 583,- pr nat.

luksushotel i Amsterdam

4* Luksushotel i Amsterdam

Dette tilbud på et luksushotel i Amsterdam er via Hotelspecials.dk. Hotellet som du skal bo på hedder Dutch Design Hotel Artemis, som ligger i centrum, og som er et super lækkert hotel midt i Amsterdam centrum.

 Superior Værelse

Du kan via tilbuddet vælge at bo på et Superior Værelse, hvor der er plads til 2 voksne (+ 1 barn). Tilbuddet er uden morgenmad, og prisen starter fra 583,- pr nat.

 Superior Dobbeltværelse

Alternativt kan du vælge hotellets City Special, hvor du får morgenmad, en overraskelse, og du bor på et Superior Dobbeltværelse. Her starter prisen fra 1.057,- pr nat

 

deal-screenshot

deal-amsterdam
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning