Ferie ved Gardasøen på hotel inkl. halvpension

4 eller 8 dage ved Gardasøen på hotel lige ud til vandet inkl. halvpension

Holidayguru recommends 29.03.16 til 27.10.16
p.p. from kr. 929

Italien er et populært rejsemål, og man forstår det godt! Varmere temperaturer, lækre kulinariske oplevelser og smukke naturrige omgivelser. Lige nu kan du købe et ophold på hotel ved Gardasøen med 4 eller 8 overnatninger inklusiv halvpension med morgenmadsbuffet og 3-retters middag.

Hotel Malcesine, der danner rammen for denne deal, ligger på bredden af Gardasøen i den nordlige del af Italien i den charmerende landsby Malcesine. Den italienske by byder på sandstrande, smalle stræder og en middelalderborg, der tårner sig op over byen. Borgen Castello Scaligero er blevet omdannet til et museum for Gardasøens historie, og borgen er et populært sted at holde bryllup på grund af den fantastiske udsigt over søen og landsbyen. Fra byen går der en bjerglift til toppen af Monte Baldo, hvor der er masser af muligheder for vandreture i de flotte omgivelser. Hvis humøret mere er til afslapning ved stranden, så har Malcesine også en skøn sandstrand, hvor I kan solbade eller blive kølet ned i søen.

Ikke langt fra Malcesine ligger den italienske by Verona, hvor bl.a. William Shakespeares kærlighedstragdie ‘Romeo & Julie’ foregik. Hvis du har lyst til at læse mere om Verona, så tag et kig i vores rejsemagasin og læs artiklen: Verona: Tips til den perfekte korte tur.

Ferie ved Gardasøen

Det er på Travelbird.dk, at du lige nu kan finde denne deal med ophold på Hotel Malcesine samt halvpension med morgenmadsbuffet og 3-retters middag. Hotellet har 30 værelser, og alle værelser har komfortable senge, TV, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle værelser har en lille altan eller en terrasse. I kan vælge mellem et dobbelt- eller 3-personersværelse. I gåafstand fra hotellet er der små butikker og restauranter.

deal-screenshot

Malcesine0