fra kr. 2287

Er du heller ikke meget for den den danske vinters mørke og kulde, men istedet mere til sydens sol og varme? Så læs med her. Du kan lige i øjeblikket få en billig ferie på Phuket, hele 14 nætter på det hyggelige trestjernede hotel Phuket Muay Thai House fra bare 1144 pr. person, hotellet til jer har jeg fundet via Trivago! Hotellet ligger i Chalong ganske tæt på alt ting her på Thailands største ø. Og bare rolig, I skal ikke frygte at blive indblandet i muay-thai kampene, hotellet er ganske roligt og med udendørs pool.

Nu tænker du måske, what is the catch? Er flyet så dyrt? Nææh, ikke som sådan. En tur retur fra København til Phuket kan i øjeblikket gøres fra omkring 7.200 pr. person. Altså, en rejse for to personer med fly t/r og 14 overnatninger fra i alt cirka 16.500,- og så er det med solgaranti fra min side af!

Den alsidige ferieø Phuket

Phuket er ø der er foretrukne af mange forskellige typer af rejsende, lige fra pensioner og familier til backpackere. Den store ø har simpelthen så mange forskellige ting at byde på! Lige fra de imponerende templer til vandaktiviteter og besøg i den botaniske have.

Men at besøge Den Store Buddha i Phuket, det må I simpelthen ikke snyde jer selv for. Med 45 meter er den hvide marmorstatue i sig selv høj, faktisk den største Buddha-statue i verden, og med sin placering på det 300 meter høje bjerg, så er den bare helt igennem imponerende! Det er bestemt ikke uden grund, at den vandt ‘Travellers Choice’ i 2016 på Tripadvisor.

Hvis du har lyst til at vide mere om Thailands mange forskellige ferieøer, så vil jeg anbefale dig at kigge på min Top 10 artikel over de forskellige feriøer i Thailand.

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning