Hotel

Bo på økohotel i Berlin

2 nætter for 2 personer i dobbelt værelse på økohotel i Berlin inkl økologisk vegetarisk morgenmad og adgang til spa og wellness-område

Ah, Berlin. Den tyske hovedstad har meget at byde på. Om du er til kulturelle oplevelser og underholdning, så har Berlin noget for dig.

Skiferie i Italien

7 dages skiferie i Italien på moderne 4-stjernet hotel 100 meter fra pisterne, inkl. liftkort

Nyd skiferien i den italienske by Sestriére. Byen kom for alvor i ind på skisportsentusiasterne radar i forbindelse med OL i 2006.

Drømmeferie på Santorini

Bo på underskønt hotel på den græske ø i 4 nætter

Tag på romantisk parferie på Santorini og bo på dette lækre hotel, hvor I har den mest fantastiske havudsigt og kan nyde solnedgangen.

Storbyferie i Bangkok

5 nætters storbyferie i Bangkok på 4-stjernet hotel med pool, inkl. fly tur-retur

Bangkok er en fantastisk by spækket med kultur og historie, shopping og lækre madoplevelser! Et besøg i den thailandske hovedstand er en oplevelse i sig selv.

Skiferie i Italien

7 dages skiferie i Italien på 4-stjernet hotel i gåafstand til pisterne, inkl. liftkort og halvpension

Passo Tonale i Trentino byder på en god kombination af stemningen fra en gammeldags landsby og faciliteter fra et moderne skisportssted.

Miniferie i Norditalien til sommer

Rig mulighed for afslapning, vandsport og vandringer omkring Molveno

I øjeblikket er der næsten halv pris på dette tilbud fra Travelbird til en miniferie til sommer i det nordlige Italien ved Molveno-søen

Hotel med udsigt i Paris

Tilbud på roof-top-hotel i en weekend hvor flybilletterne også er billige

Spar en tredjedel af prisen på dette Novotel hotel i Paris med skøn udsigt fra tagterrassen i en weekend i midten af november

Kort skiferie til Frankrig

Direkte ved pisten i Tignes med helpension og adgang til spa og wellness

Har I ikke mulighed for at hive en hel uge ud af kalenderen til skiferien, men kan stadig ikke undvære den? Her er til bud på 2-7 dage i Tignes

Singleferie i Wroclaw, Polen

3 nætters singleferie i Wroclaw på 4-stjernet hotel, inkl. fly

Wroclaw er hurtigt blevet et populært rejsemål i Europa. Med dens mange broer har den fået kælenavnet "Polens Venedig", og der er mange broer - omkring 300 af dem som forbinder de 12 øer som Wroclaw ligger på.

Drømmeferie på Bali

Bo på supersmukt hotel i Legian på Bali i 5 nætter

Bo 5 nætter i Legian på Bali på hotel med lækre faciliteter til en virkelig god pris. Perfekt til en ferie, hvor du både kan dase og udforske den smukke ø!

Miniferie i Nordjylland

2 eller 3 dages miniferie i Nordjylland nær Skagen inkl. morgenmad, 1x 2-retters middag samt 1 billet til Skagens Museum

Trænger I til lidt fred, romantik og kvalitetstid? Så riv et par dage ud af kalenderen og tag til Aalbæk på en skøn miniferie i Nordjylland.

Fodboldtur til Madrid

2 nætter på 4-stjernet hotel lige op ved siden af Santiago Bernabéu samt fly t/r

Alletiders chance for at komme til Madrid og måske få en fodboldoplevelse for livet? Bo på firestjernet hotel tæt på Santiago Bernabéu inkl. fly t/r fra enten Hamborg eller Kbh

Skiferie i Italien

7 dages skiferie i Italien på lejlighedshotel lige ved pisterne, inkl. liftkort

Marilleva ligger i Val di Sole, som er kendt for sine mange solskinstimer og rolige vindforhold. Marilleva opstod i 1960'erne med det formål at give de tilrejsende en god skioplevelse.

Spaophold i Nordtyskland

Min. 2 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmadsbuffet, 3-retters middag og adgang til wellness-område

Nu har I mulighed for at nyde et afslappende spaophold på det romantiske Hotel Fuchsbau, der er beliggende 2 timers kørsel fra Danmark.

Wellnesstur til Strandhotel Dagebüll

Romantisk tur for to med 1-3 overnatninger samt adgang til spaområde

Lige syd for grænsen finder I dette spahotel, hvor I får fri adgang til spaområdet Aqua Vitalis samt morgenmad på hotellet

Smuttur til London

Overnatning lige ved siden af Chelseas stadion samt fly t/r

Var det ikke noget med en smuttur til London? Flybilletterne er altid billige, og denne gang er det 4-stjernet hotel også billigt, og ligger lige ved Chelseas stadion

Lækkert hotel i Rotterdam

Bo på 5-stjernet luksushotel 2 nætter med super beliggenhed

Bo på superlækkert luksushotel ved havnen i Rotterdam - inviter din partner på romantisk getaway!

Drømmehotel i Tyrol

Udsigten alene gør, at I ikke checker ud derfra. Spa og wellness er bare en god bonus

Dette hotel i Sydtyrol tager jer direkte ind i drømmeland. Når I først er checket ind, så checker I næppe ud igen. Udsigten er simpelthen så bjergtagende, at ét post på Instagram ikke er nok.

Wellness og spa på Rügen

Oplev wellness og spa på 4-stjernet hotel på Rügen

På Tysklands største ø, Rügen, cirka 4 timers kørsel fra Danmark, finder I dette skønne wellness og spa sted, hvor I kan holde en afslappende weekend.

Drømmehotel på Bali

Tjek dette fantastiske 5-stjernede hotel på smukke Bali!

Udforsk smukke Indonesien og bo på dette helt fantastiske hotel på Bali som en del af drømmeturen. Få luksus til en rigtig god pris!

Skiferie i Østrig

7 dages skiferie i Østrig i hyggelig chalet 5 mins gang fra skiliften, inkl. liftkort

Flachau er en kendt skisportsdestination der ligger i Salzburger Sportwelt. Området er perfekt til både skiløb, snowboard og langrend, og det varierede område byder på udfordringer til både store og små.

Hotel

Hotel Tilbud