Weekendtur til Stockholm

Nyd efteråret i skønne Stockholm med to overnatninger og fly fra 1716,-

  • Hotel Birger Jarl
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1363

Vores naboland, Sverige, har meget godt at byde på. Stockholm især er et besøg værd, det er nemlig ikke uden grund, at byen kaldes for Nordens Venedig.

Den svenske hovedstad er placeret midt imellem Østersøen og den store sø, Mälaren. Hele den centrale del af Stockholm er således bygget på 14 små øer, der forbindes af intet mindre end 54 broer. Nu kan du vel nok godt forstå, hvorfor Stockholm kaldes for Nordens Venedig, og det er helt perfekt at tage på weekendtur til Stockholm! I modsætning til Venedig er vandet utroligt rent omkring Stockholm. Det er stort set muligt at stå midt i byen og fange laks!

Det er dog i højere grad byens gamle og flotte bymidte og de mange museer end laksefiskeriet, som I skal besøge byen for. Måske endda også, at I skulle unde jer selv en tur med amfibiebussen, der både tager jer igennem Stockholm til lands og til vands.

Miniferie i Stockholm

I vil blive indlogeret på det 4-stjernede hotel Birger Jarl, hvor jeg har fundet to overnatninger til jer for under halv pris på Trivago.dk. Flybilletter fra København til Stockholm har jeg fundet billigt på Momondo.dk. Jeg har udvalgt rejseperioden fra den 13. – 15. januar 2017, men hvis det ikke passer jer, kan I sagtens ændre datoerne. Vær dog opmærksom på, at prisen også kan ændre sig.

 

deal-screenshot