fra kr. 1716

Vores naboland, Sverige, har meget godt at byde på. Stockholm især er et besøg værd, det er nemlig ikke uden grund, at byen kaldes for Nordens Venedig. Og lige nu kan du og en udvalgt få en weekend i den svenske hovedstad på det centrale Hotel Birger Jarl. Du kan eksempelvis flyve dertil fra København fra blot 770,- pr. person.

I vil blive indlogeret på det firestjernede Hotel Birger Jarl, hvor jeg har fundet to overnatninger til jer for halv pris, blot 946,- pr. person – alt i alt kan du få flybilletter og to overnatninger fra bare 1.716 kroner! Jeg har udvalgt rejseperioden fra den 7. – 9. oktober, 2016, men hvis det ikke passer jeres kalender, så kan I sagtens ændre datoerne. Vær dog opmærksom på, at prisen også kan ændre sig.

Miniferie i Stockholm

Den svenske hovedstad er placeret midt imellem Østersøen og den store sø, Mälaren. Hele den centrale del af Stockholm er således bygget på 14 små øer, der forbindes af intet mindre end 54 broer. Nu kan du vel nok godt forstå, hvorfor Stockholm kaldes for Nordens Venedig.
Men i modsætning vil Venedig, så er vandet utroligt rent omkring Stockholm. Det er stort set muligt at stå midt i byen og fange laks!

Det er dog i højere grad byens gamle og flotte bymidte og de mange museer end laksefiskeriet, som I skal besøge byen for. Måske endda også, at I skulle unde jer selv en tur med amfibiebussen, der både tager jeg igennem Stockholm til lands og til vands

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning