fra kr. 2764

Den vestlige del af USA er hjemsted for noget af det mest unikke og alsidige landskab, jeg kender til. Lige fra store metropoler, kæmpe nationalparker, lækre strande, høje bjerge og hyggelige byer.
Og nu har du en chance for at opleve det hele, uden det skal ruinere dig selv. Jeg har nemlig fundet billige flyafgange til og fra USA samt transporten rundt i USA på datoer i februar og marts – 3 ugers rundrejse i USA i alt.

Med udgangspunkt fra København og via et kort stop i London videre til San Francisco. Her kan du tilbringe en uges tid, inden du kan tage et billigt fly til Las Vegas, tjene lidt ekstra feriepenge, inden du i klassisk amerikanerstil rejser med Greyhound bus til Los Angeles. Her tilbringer du også en uges tid inden et direkte fly tager dig hjem til Danmark.

Hvis du savner lidt inspiration til, hvad du kan lave omkring Las Vegas, samt hvilke hoteller du kan bo, eller hvilke nationalparker du evt skal besøge, så kan du læse min artikel Guide til Las Vegas

USA rundtur med fly og bus: San Francisco, Las Vegas og Los Angeles

I kan se datoer på rundturen i USA herunder.

27. februar: København til Oakland fra 1.046,- Med stop i London

9. marts: San Francisco til Las Vegas fra 475,- Direkte fly

13. marts: Las Vegas til Los Angeles fra 62,- Bus

21. marts: Los Angeles til København fra 1.181,- Direkte fly

Find hoteller i USA

Da afstandene kan være store i USA og der er så meget at se på – og brændstof samtidigt er ekstremt billigt, så vil jeg anbefale at leje en bil på dele af rejsen. Se tilbud på Holidaycars.com
Vær dog obs på reglerne omkring billeje i USA. Mange udlejningsfirmaer kræver et international kørekort
– det kan du få på borgerservice for et symbolsk beløb.

Arizona Horseshoe Bend meander of Colorado River in Glen Canyon_156425756_2000pix

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning