Storbyferie i Sofia

Oplev den smukke bulgarske hovedstad, Sofia

fra kr. 708

Bulgarien kan mere end bare Sunny Beach og Golden Sands. Kultur, historie og spændende arkitektur præger de store byer inde i landet. Bulgariens hovedstad Sofia er bestemt et besøg værd og en overset by i forhold til mange andre europæiske byer.

Nogle af de ting, du bør opleve i byen, er blandt andet den smukke katedral Alexander Nevsky Cathedral, kirken Boyana Church, St. George Rotunda, Vitosha Boulevard, hvor du finder shopping, måske klatre opad Vitosha Mountain, opleve naturhistorisk museum og meget mere. Samtidig er Bulgarien et billigt land at rejse i, så du kommer langt for få penge.

Hotel og airbnb i Sofia

Du skal selvfølgelig også have et sted at bo. På TripAdvisor.dk har jeg fundet et fint og billigt hotel, med det passende navn Hotel Cheap. Det ligger centralt i byen og har fået fine anmeldelser, her kan du blive indlogeret for 255,- pr. nat

Hvis du er en rigtig tilbudsjager og vil prøve noget mere autentisk, så er Airbnb et rigtig godt valg, og jeg har fundet et par gode muligheder. En fin mulighed er denne lejlighed til 195,- per nat med plads til fire personer.
En anden mulighed er denne lejlighed til 176,- per nat, her kan 6 personer indkvarteres på 2. værelser.
En anden rigtig god mulighed er lejligheden her til 252,- per nat med plads op til 6 personer. Der er i det hele taget mange fine Airbnb lejligheder i Sofia, og mange af lejlighederne er også ret unikke.

deal-screenshot