Solorejse til New York City

Solorejse til New York med billige flybilletter fra Kastrup Lufthavn

fra kr. 1752

Hvis du vil billigt til New York, så er det omtrent et halvt år før afgang, du skal booke dit fly. Jeg siger omtrent, da der er virkeligt mange parametre, som spiller ind her. Men hvorom alting er, så har jeg i dag fundet billige flybilletter fra København til New York (JFK) med KLM på Travelmarket.dk. På den måde kan du tage på en forholdsvis billig solorejse til New York!

Tur/retur eksempelvis 6. – 16. februar fra blot 1.752,- Der er flere forskellige afgangtidspunkter at vælge imellem, både tidlig morgen og først på aftenen.

Solorejse til New York

Billige flybilletter til New York, men hvad med hotel og seværdigheder?

New York, New York. Ikke kun en Sinatra sang, men også byens reelle navn da den ligger i en stat opkaldt efter sig selv. “The Big Apple” behøver næppe megen introduktion. Du har set den på film, på tv, i musikvideoer og mange andre steder. Du kender måske New Yorks seværdigheder, bedre end nogle af de indfødte amerikanere. Central Park, den utrolige oase iblandt højhusene, med de mest fashionable adresser, Empire State Building, hvor man frier i romantiske 80er film, og selvfølgelig symbolet på New York, Frihedsgudinden – Statue of Liberty. Og det er før, vi begynder på alt det andet, New York kan tilbyde. Uanset om du er til kunst, på f.eks. MoMA (Museet for moderne kunst), eller kultur på Broadway, så skal du nok finde noget at få tiden til at gå med i New York City.

Nu mangler du blot at finde et sted at overnatte i New York. På Hotels.com har jeg fundet en række hoteller med fine bedømmelser til rimelige priser.

Men hvis du tænker at opholder dig længere tid i New York, så anbefaler jeg faktisk i højere grad at kigge efter en lejlighed på Airbnb.dk. Her får du typisk meget mere for pengene, også ift beliggenhed.

Billige flybilletter til New York, JFK, fra København tur/retur – fly fra  1.752,-

  • Rejseperiode: Eksempelvis 6. – 16. februar
  • Rejselængde: 10 dage
  • Afgangslufthavn: Kastrup
  • Ankomstlufthavn: New York – JFK
  • Flyselskab: Icelandair
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
  • Find et hotel i New York via Hotels.com
  • Find lejlighed på Airbnb.dk
  • Pris: Fra 1.752,- t/r
  • Husk at du skal have ESTA-visum for at rejse ind i USA – læs vores artikel om, hvordan du får ESTA-visum

Oplevelser i New York

New York byder på utallige oplevelser, og det kan være svært at overskue, hvor man skal begynde. Men fortvivl ej! Jeg har samlet mine bedste tips til byen i et par artikler:

 

deal-screenshot

Solorejse til New York