fra kr. 2767

Sidder du og drømmer om sol og strand? Du behøver ikke drømme længere!

Lige nu kan du nemlig komme til skønne Costa del Sol på en uges All Inclusive ferie. Costa del Sol ligger i det smukke Andalusien og strækker sig over 200 kilometer på den spanske sydkyst. Der er rig mulighed for eksempelvis at tage på oplevelse i det andalusiske bjerglandskab, hvor du møder fortryllende landsbyer som Mijas, Ronda og Maro. Er du mere til feriebyer, er der også rig mulighed for at besøge dem. Ja, faktisk skal du selv bo i en.

Du skal nemlig bo i Torremolinos, hvor du kan slentre en tur i de hyggelige gader, slappe af på stranden eller hotellet eller nyde en sangria på en af de mange hyggelige cafeer eller restauranter. Torremolinos er en by, der har noget for alle – uanset om det er familier, kærestepar, unge eller ældre. Er du til bling og glitter, kan du smutte en tur til Marbella og se overdådige yatchs, shoppe i fashionable forretninger og kigge på smarte biler. Spiller du golf, er den spanske solkyst med sine mange golfbaner det ideelle rejsemål.

 All Inclusive + fly og transfer

Du skal bo på Hotel Roc Flamingo, som ligger midt i Torremolinos, hvor du finder talrige forretninger, restauranter, barer og cafeer. Stranden ligger 20 minutters gang fra hotellet og kan nås via trappen, der går gennem byen. Føler du ikke for at gå, kan du også tage hotellets shuttlebus til Bajondille-stranden.  Kysttoget holder tæt på hotellet, så har du ikke lejet en bil, kan du nemt tage på udflugt langs Costa del Sol med toget.

Hotel Roc Flamingo har både et hyggeligt poolområde og en have, der er som designet til afslapning.

Ferien er med All Inclusive, så du behøver ikke bekymre dig om mad og drikke. Faktisk skal du bare sætte dig på flyet i lufthavnen, og så bliver der taget hånd om dig derfra. Let ikke?

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning