Jeg er altså ikke helt vild med, at det er blevet så mørkt! Og derfor blev jeg også så glad, da jeg fandt frem til dette tilbud: Billige flybilletter til Krabi i smukke Thailand. I december kan du i Krabi forvente en dagtemperatur på 29 grader. Den helt rigtige temperatur, når man befinder sig tæt på nogle af de smukkeste strande i verden. Drømmer du om at rejse til Krabi, så er det nu!

De naturskønne omgivelser på Krabi er et postkort værdigt! Klipper, grotter og smukke laguner er med til at skabe de smukke kulisser. På Krabi kan du bl.a. besøge det populære buddhistiske “Tiger Temple”, der anses for at være et af landets helligste, og som er kendt for sine tigerspor og høje Buddha-statuer. På Krabi er der også mange naturaktiviteter. Du kan kaste dig over snorkelture eller klatring på de stejle klipper langs det klare, blå hav. Men der er selvfølgelig også masser af tid til at slappe af, solbade og hoppe en tur i havet.

Direkte flybilletter til Krabi

I kommer til at flyve direkte til Krabi med TUI, og I kan finde de billige flybilletter lige her!

Beach and tropical sea with long-tail boat in thailand

Men I skal selvfølgelig også finde et sted at bo. Herunder har jeg fundet et par af mine yndlings ferieboliger i Krabi.

Racha Sunset Resort

Indkvartering i bungalows med plads fra 2-4 personer, beliggende direkte ved stranden på Koh Siboya. Overnatning fra 90,- pr. nat i et delt dobbeltværelse. Book hotellet på TripAdvisor.dk.

Airbnb

I boligen er der plads til 6 gæster. Alle værelser har aircondition, der er udendørs pool, jacuzzi og prisen er fra 526,- pr. overnatning. Så hvis I er 6 personer, der skal afsted sammen, så er det altså billigt pr. person! Bestil boligen på Airbnb.dk.

Tambon Saithai

Fra lejligheden er der smuk udsigt udover havet og det grønne landskab. Lejligheden har plads til 2 gæster, og prisen er fra 419,- pr. overnatning. Se flere billeder af ferielejligheden her.

deal-screenshot

Capture