fra kr. 3739

Singletur til Paris – kærligheden by? Ja, selvfølgelig. Paris er meget mere end bare kærlighedens by. Paris er charmerende, smuk og fuld af oplevelser. Og en storbyferie til den franske hovedstad er altid en god idé. Her kan man fordybe sig i kunsten, kulturen og ikke mindst maden og vinen. Smukke Paris står klar til at give et par gode dage med mange oplevelser. Da hotellet jeg har fundet frem kun ligger 700 meter fra Louvre-museet, vil jeg klart anbefale at bruge en dag på dette fantastiske museum. Kun 1 km hotellet ligger et andet fantastisk museum, nemlig Centre Pompidou, som klart også et et besøg værd! Og ved siden af Centre Pompidou ligget mit yndlingssted i Paris, Fontaine Stravinsky det skøre springvand lavet af kunstnerparret Jean Tinguely og Niki de Saint Phalle.

Singletur til Paris

Det er på Trivago.dk jeg har fundet hotellet, og flybilletten er fundet via Momondo.dk.

I bor på Hotel Crayon Rouge som ligger i det historiske centrum af Paris, lige ved siden af Palais Royal og kun 7 minutters gang fra Louvre. Det elegante hotel har vinbar, døgnåben reception, concierge-service og gratis aviser. Værelserne og suiterne på Hôtel Crayon Rouge har aircondition og er unikt indrettede med originalt tapet. Der er eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer.

BEMÆRK: Prisen er baseret på 3 overnatninger i enkeltværelse på de udvalgte datoer. Datoerne kan ændres, hvis du ønsker at rejse på andre tidspunkter. Ligesom du også kan vælge andre værelsestyper end dobbeltværelse. Vær opmærksom på, at prisen godt kan variere.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning