Romantisk efterårsferie i Milano

2 overnatninger på Hilton Garden Inn i Milano giver rammen for romantisk efterårsferie

  • Hotel Hilton Garden Inn Milano
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ryanair & Air Berlin
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2495

Forkæl dig selv og kæresten, ægtefællen eller en rigtigt god ven(inde) med denne superlækre weekendtur til Milano, hvor I skal bo på Hilton Garden Inn. Yep, jeg har fundet et tilbud på Trivago, hvor I næsten får halv pris på to overnatninger på dette Hilton hotel i slutningen af oktober.

Jeg har endda også fundet flyrejser fra både Billund og København på meget favorable afgangstidspunkter, så I kan få noget ud af både fredag og søndag. Naturligvis kan I finde billigere flyafgange, end dem jeg lige har gravet frem her, men så bliver rejsetiden også længere, og I skal rejse på nogle mere skæve tidspunkter. Og dét synes jeg ikke skal komme i vejen for en romantisk efterårsferie i Milano.

Romantik og hygge i Milano

Med ankomst omkring middag fredag, har I hele dagen foran jer til at nyde Milans seværdige bygninger, storslåede pladser og finde det helt rigtige spisested til om aftenen. Hvis ikke i fik set den store Duomo di Milano om fredagen, så er det simpelthen nødt til at være på listen lørdag eller søndag. Kirken er den højeste i Italien og på alle måder yderst imponerende.

Om lørdagen skal AC Milan faktisk også tage imod den anden italienske storklub, Juventus. Måske kan I være heldige at få billetter til kampen? Under alle omstændigheder vil I nok få en fornemmelse af, hvor stor fodboldkulturen er i dette land, og især i Milano.

I bor på det på firestjernede hotel Hilton Garden Inn, der ligger lidt nord for hovedbanegården. Morgenmaden er inkluderet i prisen, og det samme er værelser med kaffe- og tekøkken, minibar og en række andre faciliteter, som du kan se mere om på tilbudet her fra Trivago.

 

deal-screenshot