fra kr. 299

Årh, Barcelona! Den perfekte kombination af storby og strand-charme. Den spanske by er en yderst populær rejsedestination, og det forstår man godt. Maden, de mange attraktioner og den skønne atmosfære er med til at gøre Barcelona helt speciel, og hvis du ikke har besøgt storbyen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale, at du pakker din kuffert lige nu!

I april kan du rejse med Norwegian fra København til Barcelona. Prisen for en enkeltbillet er 299,-, men det er muligt at finde afrejsedatoer, så prisen for en flybillet tur-retur ikke bliver meget mere end 500 kroner. Rejs f.eks. den 11, april fra København, tilbring fire dage i byen, og rejs hjem igen den 14. april – her vil prisen blive 574,- pr. person.

I Barcelona kan du glæde dig til at opleve fantastiske smukke bygninger af arkitekten Antoni Gaudi. Læg vejen forbi Sagrada Familia – kirken, der er et af Gaudís mest kendte bygningsværker, tårner sig op midt i Barcelona. Parc Güell er endnu et af Gaudis værker, og den berømte park er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan du opleve arkitektens organiske arkitektur og samtidig nyde udsigten over Barcelona og Middelhavet.

Rejs til Barcelona for 299,- i april

Det er på Norwegian, at du kan sikre dig billetter til Barcelona i april til en fordelagtig pris. Men et fly er ikke nok. I skal selvfølgelig også finde et dejligt hotel, hvor I kan overnatte. På Trivago kan I søge blandt mange forskellige, og det kan godt føles som lidt af en jungle. Derfor har jeg fundet to hoteller til jer, som er værd at overveje. Det 4-stjernede Hotel Grums Barcelona (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 932 anmeldelser) er dejligt centralt beliggende tæt ved slottet Palau Güell. I kan også bo på Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 774 anmeldelser), der ligger blot 200 meter fra Las Ramblas i hjertet af den gamle bydel i Barcelona.

Barcelona for 299

 

 

 

deal-screenshot