fra kr. 1524

Byferie i München er meget mere end bare fest, øl og store pølser i lange baner her i oktober, selvom det naturligvis fylder utroligt meget. Har du eksempelvis set det store museum for BMW? Nu har du en helt unik chance for at opleve den store by i Bayern fra et yderst luksuriøst hotel, og det endda uden at du skal tømme din konto for alle sparepengene. Overnatninger på det femstjernet Hilton Munich Park kan i slutningen af oktober gøres for 754,- pr. nat, det er næsten en tredjedel under normal pris, her er der mulighed for spabehandlinger og adgang til pool. Og flyene går endda direkte fra København til München for en ganske favorabel pris fra 774,- pr. person.

Hvis I vil opgradere til et endnu mere centralt hotel, hvor morgenmaden er inkluderet, så er der også et godt tilbud på Hotel Munich Palace for 1551,- pr nat, her sparer I omkring 25%

Byferie i München

Den zoologiske have i München trækker også mange folk til, og det er heller ikke uden grund, med dyr fra hele verden i flotte indhegninger er det bestemt et besøg værd. Og hvis du er mere til den sportslige vinkel, så er både Olympia Park og Allianz Arena, hvor Bayern Munchen har hjemme, også tiden værd. Der er dog desværre ingen fodboldkampe på programmet den weekend, I er der. Men så kan I komme ind og få en rundvisning.

Se alle tilbydende fra den hyggelige storby Munchen lige her på Tripadvisor.

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning