Jul og nytår – ferie på Mauritius

Skift det grå slud ud med 30 grader, hvide sandstrande og blåt vand

p.p. from kr. 2448

Jeg tror ikke, jeg kan forestille mig en bedre måde at afslutte 2018 på end med en rejse til Mauritius. Og jeg har fundet billige flybilletter til jer, så I kan nyde en ferie på Mauritius i rammer, der er paradis værdig hen over jul og nytår

“Mauritius was made first and then heaven; and heaven was copied after Mauritius”, sagde den amerikanske forfatter Mark Twain. Og det er svært ikke at give ham ret. På Mauritius venter Det Indiske Ocean med krystalklart vand, farverige koralrev, frodige grønne planter og gyldne strande. Øen skaber de perfekte rammer for en uforglemmelig ferie i paradis.

Jul og nytår – ferie på Mauritius

Det er på Travelmarket.dk, at jeg har fundet flybilletterne til jer. Det er med afgang fra København den 19. december, så lander I den 20. december, og den 3. januar er det retur til Danmark igen. Det betyder, at både juleaften og nytårsaften kan fejres i 30 grader på en solseng på en hvid strand med en drinks i hånden.

Du kan finde lækre og billige hoteller på Hotels.com eller nogle vildt fede lejligheder på Airbnb.dk. Du kan jo eksempelvis booke forskellige hoteller og airbnbs, i de to uger du er afsted.
Jeg har allerede drømt mig væk til denne villa med privat pool. Her er plads op til 8 personer med en pris for 930 kroner per nat for hele villaen – det vil sige, jo flere I er afsted, jo billigere bliver det.

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-12-10-kl.-09.25.11