Jordrundrejse: Thailand, Bali, Australien, Hawaii og USA

Få et minde for livet med denne jordrundrejse

p.p. from kr. 9404

Har du et nytårsforsæt? Uanset om du allerede har et eller ej, så har jeg et forslag her: “I 2019 skal jeg på en jordrundrejse”. Lyder det ikke meget godt? Jeg har sammensat en rute her, så du kan få en oplevelse, der printer sig fast og helt sikkert vil blive et minde for livet.

København – Krabi

Turen starter i Thailand, nærmere bestemt Krabi. De naturskønne omgivelser på Krabi er et postkort værdigt! Klipper, grotter og smukke laguner er med til at skabe de smukke kulisser. På Krabi kan I bl.a. besøge det populære buddhistiske “Tiger Temple”, der anses for at være et af landets helligste, og som er kendt for sine tigerspor og høje Buddha-statuer. På Krabi er der også mange naturaktiviteter. I kan klaste jer over snorkelture eller klatring på de stejle klipper langs det klare, blå hav. Men der er selvfølgelig også masser af tid til at slappe af, solbade og hoppe en tur i havet. Find flybillet her til Krabi her.

I kan f.eks. leje en Airbnb, hvis I vil have billig overnatning. Hvad med denne lejlighed, hvorfra der er smuk udsigt udover havet og det grønne landskab. Lejligheden har plads til 2 gæster, og prisen er fra 417,- pr. overnatning. Se mere her.

Krabi – Bali

Fra Krabi går rejsen til Bali. Smukke strande, krystalklart vand og mange solskinstimer. Disse forhold gør Bali populær, og Bali er uden tvivl en af de mest trendy øer. Vidunderlige strande, forskelligartede kultur og fantastisk natur. Alt dette tiltrækker backpackere, turister og solorejsende. Find flybillet til Bali her. 

Airbnb-lejligheder på Bali kan være både luksuriøse og billige på samme tid. Eksempelvis dette hus med egen pool i Canggu. Her bor du tæt på stranden og har de lækreste omgivelser med mange gode restauranter tæt på. Og så en lejlighed i en autentiske balinesisk stil med træ som den røde tråd og en lækker pool. Overnatning fra 213,- pr nat med plads til 2 personer.

Bali – Sydney

Har du altid drømt om at rejse til Sydney og se Jørn Utzons Operahus? Eller at kæle kænguruer og koalabjørne? Hvad med at surfe ved Bondi Beach? Efter Bali rejser I videre til Sydney, som er perfekt at besøge i januar. I denne periode når temperaturen typisk op på 27 grade, og vandtemperaturen ligger typisk på 21 grader. Det perfekte vejr til en skøn solferie. Find flybillet til Sydney her. 

Jeg har fundet Vibe Hotel Rushcutter Bay Sydney**** Tripadvisor.dk, som har flotte anmeldelser, og det er placeret tæt på marinaen. Fra 499,- pr. nat i et dobbeltværelse.

Sydney – Hawaii

Hawaii er en drømmedestination for mange, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Fantastiske strande, snorkling i verdensklasse og et vidunderligt tropisk klima. Hawaii byder på mægtige vulkaner, en fascinerende, traditionel kultur med dybe polynesiske rødder og et imponerende naturlandskab. Find flybillet til Hawaii.

Hawaii – Los Angeles

Fra Hawaii flyver I videre til Los Angeles. Her kan I både se Hollywood-skiltet, se de kendtes paladser i Beverly Hills, rulle på rulleskøjter på Venice Beach, køre i rutsjebane på molen i Santa Monica eller gå en frisk gåtur med udsigt over Los Angeles i Runyon Canyon. Der er masser at se og lave i millionbyen Los Angeles. Find flybillet til Los Angeles her.

Jeg har fundet en Airbnb-bolig til jer, som måske kunne friste? Centralt beliggende og moderne indrettet, og pris fra 714,- pr. overnatning. Se mere her.

Los Angeles – København

Så går turen til Danmark igen. Og der er ikke nogen grund til at trække tingene ud, så jeg har fundet direkte flyvning til en helt fair pris, så I ikke behøver at bakse med mellemlandinger og ventetid. Find flybillet til København her.

Hele denne rundrejse er udvalgt med specifikke datoer, men det er selvfølgelig muligt at vælge lige netop de datoer, der passer jer. Og måske I allerede har oplevet Bali og hellere vil rejse til en anden destination? Så er det også en mulighed, når I klikker jer ind på min Fly Finder. Rundrejsen er i ligeså høj grad tænkt som inspiration, og tager udgangspunkt i en logisk rute rundt, og ikke mindst, at den første og sidste flyvetur (København – Krabi og Los Angeles – København) er med direkte flyvninger fra og til Danmark.

 

deal-screenshot