fra kr. 218

London calling! I april kan du flyve tur-retur Billund til London for billige penge igennem Ryanair. F.eks. kan du tage på forlænget weekendtur fredag d. 15. april til mandag d. 18. april for bare 218 kroner. Så er der både råd til restraurantbesøg og shopping.

Den engelske hovedstad er en by fuld af kontraster. Historiske mindemærker side om side med unikke shoppingmuligheder er med til at skabe en levende by, der byder på massevis af oplevelser. En af de største attraktioner i byen er London Eye, der er et 135 meter højt pariserhjul. Det er en perfekt mulighed for at se London oppefra og danne sig et overblik over byen. Hvis du bestiller turen online hjemmefra, så er der lidt penge at spare.  En anden karakteristisk seværdighed er Tower Bridge. Der er en gangbro og et museum tilknyttet broen, som er et besøg værd – især hvis du er begynderturist i byen. Dette vartegn er nemlig et at Londons mest kendte.

Du får selvfølgelig brug for et sted at overnatte, når du besøger den engelske hovedstad. På Trivago er der masser af hoteller at vælge i mellem i alle prisklasser. Besøg hjemmesiden her!

Flyv billigt tur-retur til London fra Billund i april

Hvis du vil billigt afsted til London i april, så klik ind forbi Ryanair. Hotel finder du lige her.

london-eye-945497_1920 pixabay

 

 

 

 

deal-screenshot

london
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning