fra kr. 67

Nu er der ingen undskyldning for at rive et par dage ud af kalenderen og tage en tur til den skønne, svenske hovedstad. Flyv tur-retur fra København til Stockholm for bare 67 kroner i maj! Så er der både råd til shopping, museumsbesøg og lækre, kulinariske oplevelser på et af de 1500 spisesteder, du finder i byen.

Byen bliver kaldt Nordens Venedig, og da den er fordelt på 14 øer, som er forbundet ved hjælp af 54 broer, så giver det god mening. Her er masser at give sig til, og jeg lover dig, du ikke kommer til at kede dig. Jeg har samlet min bedste tips og tricks til byen i denne artikel: ‘Stockholm – de bedste tips til en weekendtur’. Så er du godt forberedt, når du ankommer. 

Flyv tur-retur fra København til Stockholm for 67,-

Det er på Momondo.dk, du finder billige flybilletter.

Men billige flybilletter er selvfølgelig ikke nok. Jeg har derfor søgt efter et hotel på Trivago, som kan være jeres base, når I indtager den svenske hovedstad.

Jeg fandt Hotel With Urban Deli . Som navnet antyder ligger dette trendy hotel på en etage under den populære restaurant Urban Deli i det centrale Stockholm. Indenfor 500 meter finder i Sergels Torg og det livlige restaurant- og shoppingområde Stureplan. Værelserne er bl.a. med wi-fi, eget badeværelse og tv. Klik ind på Trivago og se flere billeder.

59806055
Hotel With Urban Deli ligger på en etage under den populære restaurant Urban Del

 

 

 

 

 

 

deal-screenshot

italien mo
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning