fra kr. 74

For under 100 kroner kan du i marts måned flyve fra København til Stockholm. Mere præcis er prisen 74 kroner – og det er vel at mærke for en returbillet! Du kan f.eks. tage på en forlænget weekend fra torsdag den 10. marts til søndag den 13. marts til den svenske hovedstad til denne favorable pris.

Der er mange steder at gå på opdagelse i Stockholm. Hvis du er museumsfan, så er der helt sikkert også ét af byens udbud, der rammer din smag. Skansen er verdens ældste friluftsmuseum, og her kan du komme helt tæt på historien og se, hvordan de arbejdede og levede i gamle dage. Ca. 150 gamle bygninger og huse af kulturhistorisk betydning er flyttet hertil fra hele Sverige, hvilket skaber autentiske rammer. En dansk pendant til dette sted er Den Gamle By i Aarhus.  Junibacken er et andet populært museum i Stockholm. Her finder du alle dine yndlingsfigurer fra Astrid Lindgrens elskede univers. Mød bl.a. Alfons Åberg, Peddersen & Findus og Pippi. Her er teaterforestillinger og interaktive udstillinger – et sikkert hit for familiens yngste medlemmer!

Stockholm er også en herlig by, når det kommer til lækre restauranter. Er du til italiensk mad, så smut forbi Vapiano, du finder flere steder i byer. På Babel kan du både få lækre tapas-lignende retter og velsmagende salater. På Sturehof tager menuen og de kulinariske oplevelser udgangspunkt i det franske og svenske køkken – prøv f.eks. en af deres skaldyrsretter, det vil du ikke fortryde.

En weekend i Stockholm kræver mere end billige flybilletter. Du mangler også et hotel at overnatte på. Find det helt rigtige lige her

Flyv tur-retur fra København til Stockholm for bare 74 kroner i marts

Det er på Ryanair.dk, du finder flybilletter, der tager dig fra København til Stockholm i marts. De billigste afgange fra København er placeret mandag til torsdag, mens de billige returbilletter fra Sverige er spredt mere ud over ugens dage.

Artikelbild_Stockholm_Brücke

 

 

 

 

deal-screenshot