fra kr. 5125

New Zealand – Aotearoa – Landet med den lange hvide sky, som det kaldes på Maori. Ja, hvor skal jeg starte. New Zealand er det smukkeste land i verden, så er det sagt. Jeg har i hvert fald ikke set noget ligende. Landet har den vildeste natur, høje bjerge, grønne dale, smukke blanke søer og et hav med masser af dyreliv. Der er så mange muligheder, oplevelser og seværdigheder, at man nemt kan bruge flere måneder på at udforske de 2 øer som udgøre New Zealand. Landet er indbegrebet af vidunderligt.

Det er hjemsted for kiwifuglen, kiwifrugten og kiwifolket. Det er også her Hobitterne bor og hvor filmtrilogierne Ringenes Herre og Hobitten blev filmet. Der er masser af ture til filmsets fra begge trilogier, bl.a kan du besøge Hobbiton og gå på opdagelse i Herredet og alle hobbithusene. Andre filmsets er sværere at finde derfor anbefaler jeg klar en guidet tur rundt til de forskellige locations.

Men New Zealand er meget andet end bare Hobbitter og filmsets. Naturen er intet mindre end storslået! Jeg anbefaler klart at leje en bil eller autocamper og bare køre sydpå. Så har du friheden til at se hvad du vil og det er den bedste måde at opleve New Zealand på. Har du rigtig god tid, kan du tage hele vejen fra nord til syd. Er tiden mere knap, foreslår jeg en tur fra Auckland til Wellington med stop med Hobbiton, Rotorua, Waitomo, Taupo, Whanganui national park og Wellington, hvor man sagtens kan bruge en uges tid.

Flyv til New Zealand super billigt

Der er på Expedia.dk jeg har fundet flybilletterne til dig.

Kommer man til New Zealand i december, skal man huske på, at det er sommer her. Derfor er december en rigtig god måned at besøge landet i. Der flyves fra København til Auckland med mellemlandinger i Amsterdam og Guangzhou. Det er en lang flyve tur på omkring 33 timer, men New Zealand ligger også meget langt fra Danmark.

København til Auckland, New Zealand for 5125 kr! 

  • Rejseperiode: 6. december med ankomst til Auckland 8. december 
  • Afgangs lufthavn: Københavns Lufthavn Kastrup
  • Ankomst lufthavn: Auckland International 
  • Flyselskab: China Southern Airlines
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
  • Pris: Fra 5125,- pr. person

deal-screenshot

NZsnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning