fra kr. 5693

Oplev de tropiske stillehavsøer med disse flybilletter til Honolulu i for- og efteråret! Her kan I blandt andet lære at surfe, besøge aktive vulkaner og dykke. Eller I kan nyde den unikke natur og det fascinerende dyreliv, Hawaii byder på. Så tag en, I elsker med på denne drømmerejse til stillehavet og nyd smukke Hawaii. Prisen starter fra 5.693,- 

Billige flybilletter til Honolulu, Hawaii

Det er på min fly-finder side, at I kan finde billige flybilletter til Honolulu. Det er en lang rejse, nærmest den længste, I kan komme på fra Danmark, så I må forvente lang rejsetid og mellemlandinger.

Men flybilletter er jo ikke nok. I skal også have et sted at bo.

Airbnb på Hawaii

Hvis I er tilhænger af en mere privat ferie, så kan jeg anbefale jer at bestille overnating med Airbnb. Jeg har fundet en bolig til jer her tæt på Waikiki Beach inkl altan, som har fået topanmeldelser. Her er plads til to gæster med en pris fra 601,- pr. nat.

Book airbnb

Hotel på Hawaii

Alternativt kan I booke et hotelværelse med TripAdvisor. Jeg kan anbefale jer at booke et værelse på Waikiki Beach Hostel. Her bor I lige ud til den berømte Waikiki Beach. For 642,- pr. nat for et dobbeltværelse er morgenmaden og wifi også inkluderet.

Book hotel

deal-screenshot

deal-hawaii