Billige flybilletter til Irland

Nu er der billige flybilletter til Irland - skynd jer!

  • Luftfartsselskab Ryanair
p.p. from kr. 151

Livemusik, kulturelle oplevelser, fantastisk natur og meget, meget mere. Har du endnu ikke oplevet Irland og alle de seværdigheder, som landet byder på, så er det på tide.

Jeg har fundet billige flybilletter til Irland til jer fra København – Dublin. Udover at besøge en af hovedstadens mange pubs, så skal du også ud og opleve den imponerende natur, der slår benene væk under en. Jeg vil anbefale jer at leje en bil og så drage vestpå. 3 timers kørsel fra Dublin finder I Cliffs of Moher. Disse fantastiske klipper med udsigt over havet er hele turen værd!

Billige flybilletter til Irland

Momondo.dk finder du billetter til Dublin fra København fra kun 151,- for en enkeltbillet. Der er masser af billige afgange, hvis du søger på forskellige afrejsedatoer. Dog er det en fordel, hvis du kan tage afsted mandag. tirsdag eller onsdag, da det er disse dage, at de billigste afgange findes.

Men I skal selvføgelig også bo et sted. Her har jeg fundet et par hoteller i Dublin. Og ellers kan I kigge på Trivago.dk, hvor der er masser muligheder.

deal-screenshot

Billige flybilletter til Irland